Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Activitats
15709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15709,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

Activitats

Horari de la Fira: de 10.30 h a 21.30 h
Punts d’informació:
Rambla de la Pau – C. de l’Àncora i Plaça de la Vila
www.firadenovembre.cat

Introducció

Torna la Fira de Novembre. Una fira carregada de novetats, d’activitats, i de programacions per a tothom. Teniu a mans el programa complet, el mapa, i totes les indicacions per a què pugueu gaudir d’aquest esdeveniment que és tot un referent dins el calendari firal de Catalunya, per història, per contingut, per grandària i per l’atracció que genera.

A modus d’introducció cal saber que la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, enguany es mou i es configura per diferents i nombrosos espais:

 • Plaça de les Neus (automoció).
 • Rambla Principal (automoció i promoció comercial).
 • Rambla de la Pau (promoció comercial, artesania alimentària, vehicles clàssics i històrics i escenari petit).
 • Parc de Baix-a-mar (Saló del Carnaval, artesania, entitats, empreses nàutiques i l’escenari gran).
 • Plaça de la Vila (activitat econòmica de Vilanova i la Geltrú).
 • Plaça de l’Assumpció i Castell de la Geltrú (espai enogastronòmic).

Però també cal tenir en compte:

 • Platja d’Adarró (dissabte i diumenge, transhumància de cavalls pel Camí de la Marina).
 • Passeig del Carme (Fira del col·lecionisme, dissabte, i Trobada de Puntaires, diumenge).
 • Plaça de les Cols (Diada dels Bordegassos, diumenge).
 • Plaça de Soler i Carbonell (VIII Trobada de Clàssics, diumenge).
 • Museus de Vilanova (Jornada de Portes Obertes, diumenge).

I molt més!

Com es pot veure, és pràcticament tota la ciutat la que s’implica en la celebració
de la Fira de Novembre, la fira multisectorial a cel obert més gran del país, i que per nosaltres representa molt més que un esdeveniment o una mostra econòmica. La Fira de Novembre forma part de la nostra més íntima identitat, i ens agrada que totes i tots hi sigueu convidats.

Novetats de la Fira

Aquest any la FIRA de NOVEMBRE està plena de sorpreses. TROBA i GAUDEIX de les animacions de carrer que hem preparat per a tu.

LA GIMCANA DE LA FIRA

Participa a la GIMCANA DE LA FIRA 2018, produïda per Mézclate Conmigo!

Un gran lot de productes alimentaris tradicionals de la nostra Fira de Novembre t’espera com a PREMI.

A l’estand d’informació de la Fira (rambla de la Pau, cantonada carrer Àncora), podràs recollir les butlletes de participació a la gimcana de la Fira que et guiaran donant-te les pistes del joc. Pots realitzar la gimcana durant tots els dies de la Fira. Quan tinguis la butlleta degudament complimentada, retorna-la al mateix estand d’informació.

D’entre les butlletes recepcionades, el diumenge 11 a les 18.45 h, a l’escenari gran del parc de Baix- a-mar, es farà en directe, el SORTEIG de la butlleta guanyadora de la GIMCANA DE LA FIRA 2018.

El premi compta amb les aportacions de: La Bufona Llaminera, Fábrica de Panes y Picos Sidonia SL, Pan Sano Pan Artesano, Panadero Artesano, SweetCakes, Girasol, 5 Pebrots, La Cantina Solar, Artesans de l’Abel, Embotits Casolans de Planoles, Cellers Maset, Forn Franquesa – Coques de Perafita, Embotits de la Garrotxa (Can Gaburra), Formatges Montbrú, DeMenorca – Alimentació Artesana, Conservas Blasan (Santoña), Queixeria Daniberto i Embotits Plana de Vic.

EL MAG DANIEL SÁNCHEZ
Semifinalista de Got Talent!

Actuarà a la Fira de Novembre amb el seu SHOW de MÀGIA. Busca’l el divendres i el dissabte pel recinte firal!

LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Torna a la Fira, el divendres 9 de 17 a 20 hores, podreu tastar-la a la Rambla de la Pau i carrer de les Barques. Organitza Associació Alè – Capacitat de sostenir un esforç amb la col·laboració de Pastisseria La Creme i Dolç i Llum.

UNA BANYISTA S’HA PERDUT PER LA FIRA!

Ella estava convençuda que al bell mig de Vilanova hi havia una platja…, potser ha vingut d’una altra època per un túnel del temps…, quin desastre! Podrà tornar tota sola cap a a casa ?. L’ajudareu ?. La trobareu el dissabte per la Fira!

XANQUER, XANQUER… DE QUIN ANY ETS?

Un curiós personatge altísssim ens anirà divertint la passejada per la Fira. El diumenge, segur que el veureu des de molt lluny!