Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Benvinguda
17272
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17272,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
[layerslider id="1"]

Fira de Novembre

 

Un any més torna el fred i la tradició ens marca que hem d’estrenar l’abric i sortir a veure la nostra fira, la Fira de Novembre. Uns dies per tombar, tafanejar els estands, aprofitar les activitats que s’hi desenvolupen i viure l’ambient que es respira a Vilanova i la Geltrú.

 

La Fira és l’esdeveniment econòmic més important de la ciutat i posa de manifest la nostra capitalitat dins l’àmbit penedesenc. És un bon moment per donar múscul i enfortir els diferents sectors econòmics de la nostra ciutat i del nostre territori i, alhora, un bon moment per sortir als carrers i exercir el sentiment de col·lectivitat.

 

Enguany, hem volgut donar un nou perfil a la nostra Fira i aproximar-la a la nostra ciutadania dotant-la d’un espai per al gaudi familiar i un espai social per possibilitar que les entitats i centres educatius de la ciutat també hi puguin ser presents. Volem que tothom pugui tenir una experiència de la fira des de ben petits.

 

La Fira de Novembre ens ajuda a dotar-nos d’una mirada ampla i transversal de la nostra economia. Ens dona a conèixer diferents productes i serveis, novetats, projectes i programes econòmics. Alhora, la Fira ens ajuda a dinamitzar el teixit comercial i de la restauració que tenim a la nostra ciutat perquè també formen part de la nostra activitat econòmica.

 

Sortim al carrer i gaudim de la nostra Fira!

 

Olga Arnau i Sanabra
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú

EL PÒRTIC DE LA FIRA

Dijous 7 de novembre a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer.

 

Conferència «La Revolució Digital i els límits del Capitalisme» a càrrec de Xavier Ferràs, director executiu de programes d’empresa a ESADE.
Organitza: FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès).
Col·labora: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú | OAL Víctor Balaguer.

 

OBERTURA DE LA FIRA DE NOVEMBRE

Divendres 8 de novembre a les 12 hores.

 

A càrrec de l’Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.