Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Coneixes el Saló del Carnaval de la Fira de Novembre? Vine a descobrir les poblacions convidades d’enguany
16450
post-template-default,single,single-post,postid-16450,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
11
12
13
14

Coneixes el Saló del Carnaval de la Fira de Novembre? Vine a descobrir les poblacions convidades d’enguany

La ciutat de Vilanova i la Geltrú és coneguda pel seu Carnaval. De fet la passió d’aquesta vila pel Carnestoltes ha estat des de sempre molt intensa. Per això, de l’11 al 13 de novembre, podreu gaudir de la II edició del Saló del Carnaval en el marc de la 25a edició de la Fira de Novembre.

Aquest Saló, tot i que té lloc tres mesos abans del Carnestoltes; esdevindrà un marc ideal per presentar-lo i donar a conèixer les propostes d’aquesta festivitat de cara a l’any vinent. Enguany, les ciutats convidades seran: Solsona, el seu Carnaval ha estat declarat festa d’interès nacional; Laza (Orense), considerat el Carnaval amb més antiguitat i esplendor de Galícia i finalment, Sitges, un dels emblemàtics del país amb el seu peculiar rei de Carnestoltes, els balls i les xatonades, entre altres elements característics d’aquesta festivitat.

D’altra banda, cal dir que aquest Saló constarà de dos blocs diferenciats, però, vinculats: un primer de caràcter cívic-cultural amb jornades d’estudi, divulgació i divulgació i coneixement de ciutats on se celebra el carnaval, i un segon bloc de caràcter comercial:  el Saló Comercial del Carnaval i la Festa.

En aquesta 25a edició, la Fira de Novembre, a través del Saló comercial del carnaval, obre un espai professional per a tota la indústria i l’artesania (manipulats de paper i plàstic, bijuteria i passamaneria, gastronomia, contractació de viatges i d’espectacles, etc.), que gira al voltant de la celebració del Carnestoltes i també d’altres manifestacions festives anuals.

Així doncs, veniu a gaudir d’aquest Saló i de la Fira de Novembre en si, l’esdeveniment multisectorial a cel obert més gran de Catalunya. Enguany a banda de visitar una gran varietat d’expositors, representants dels principals sectors econòmics: automoció, comerç, turisme, serveis, indústria, artesans, entitats o alimentació, també podreu gaudir de dues novetats: l’espai enogastronòmic que s’ubicarà a la Geltrú i que inclourà cellers, productes d’alimentació i demostracions de cuina, i la I Fira del Col·leccionisme al Museu del Ferrocarril que agruparà un ampli ventall d’objectes de col·lecció ben diversos amb un total de 100 expositors.