Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | ESPAI ENOGASTRONÒMIC, 12 i 13 de novembre
16419
post-template-default,single,single-post,postid-16419,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

ESPAI ENOGASTRONÒMIC, 12 i 13 de novembre

El nou espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre es desplaça al barri amb més encant i història de la ciutat, com és la Geltrú. L’Espai Enogastronòmic estarà a la plaça de l’Assumpció i al jardinet annex de la Geltrú, i obrirà dissabte i diumenge, de les 11 del matí a les 9 del vespre.

Tindrà 15 carpes, 11 de vi i 4 de menjar, i es programaran actuacions musicals de petit format. També hi haurà tastos i showcokings al pati del Castell. Es tracta d’una acció conjunta de Temps de Vi, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Menja’t Vilanova i NODE Garraf.

Aquest nou espai serà petit però tindrà molta cura en la decoració i en la il·luminació per a que resulti un recinte molt atractiu i acollidor, i espera esdevenir en un nou pol d’atracció de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú.