Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Espais i estands
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

Espais i estands

Característiques dels estands

Estand de venda i promoció: estand de 3,94×2,95 m i 2,38 m d’alçada útil / 2,95×2,95 m i 2,38 m d’alçada útil. Delimitat per parets blanques modulades de 0,95 cm d’ample, amb perfils d’alumini de 30 mm. El sostre és una coberta de lona de PVC blanca, impermeable i ignífuga. Hi ha cortinatges de tancament, també amb la mateixa lona de PVC. El terra és de tarima amb moqueta de color granat el de promoció i sense moqueta el de venda. La il·luminació és a base de tubs fluorescents. Es disposa d’un endoll per a consum de 500 w. El frontal superior de l’estand de venda és de lona de PVC blanca amb visera i va retolat amb el nom de l’expositor, i el de promoció és un frontis vertical amb el nom de l’expositor, sempre amb lletra estàndard.

Tipus d’Estands:

 

Estand: clic aquí per accedir a la fitxa.

 

Espai lliure: Espais habitualment dedicats a l’automoció i la promoció. Mides segons necessitats. En aquests espais, l’expositor haurà de contractar addicionalment el quadre de llum amb la potència prevista. La instal·lació elèctrica anirà a càrrec del mateix expositor, que també haurà de tenir una cura especial a protegir els fils, cables o elements de subjecció de les instal·lacions elèctriques o ambientals (pancartes) de manera que no puguin malmetre l’arbrat de la Rambla.

Muntatge dels estands

Pel que fa als espais lliures de la rambla Principal, rambla de la Pau,  carrer de l’Any dels Negats i parc de Baix-a-mar, els expositors podran fer-ne ús a partir del dijous 9 de novembre, quan podran iniciar les instal·lacions elèctriques i d’ambientació, tot i que cal tenir en compte que el dispositiu de vigilància de la Fira no serà efectiu fins a les 21.30 hores del mateix dia.

Quant als estands coberts, inclosos els ubicats a la rambla Principal, els expositors podran fer-ne ús a partir de les 9 hores del dijous 9 de novembre. A partir d’aquest moment, cadascun dels expositors seran responsables únics dels objectes que dipositin a l’interior o al voltant dels seus estands. El dispositiu de vigilància de la Fira no serà efectiu fins a les 21.30 hores del dijous 9 de novembre.

Instal·lacions elèctriques a la Rambla Principal

Les instal·lacions elèctriques encarregades pels expositors que ocupen superfícies lliures, sobretot del sector de l’automoció, hauran de tenir en compte la preservació dels arbres.

Caldrà protegir acuradament els arbres dels cables i evitar l’ús de filferros que malmetin les branques.

Desmuntatge dels estands

Els expositors podran desmuntar els seus estands només a partir de les 22 hores del diumenge 12 de novembre. Es podrà iniciar la recollida i el transport del material exposat només a partir de les 22 hores. Abans de les 22 hores, no es permetrà l’accés de cap vehicle a l’interior del recinte firal.

La retirada de mercaderies i continguts d’exposició es podrà fer entre les 22 i les 24 hores del diumenge 12 de novembre o bé l’endemà, dilluns, entre les 8 i les 10 hores. Després de les 10 hores del dilluns no hi pot quedar cap objecte per recollir, excepte en els casos que s’hagi acordat amb l’organització.

Aparcament gratuït

Ubicat en el carrer de l’Any dels Negats amb la rambla de la Pau. Cada expositor tindrà dret a una acreditació per estand per poder gaudir d’aparcament gratuït durant el tres dies de la fira.

Aquesta acreditació es lliurarà en el punt d’informació, ubicat a la rambla de la Pau amb el carrer de l’Any dels Negats, a partir de les 16 hores del dijous 9 de novembre.

Assegurances d'estands

Cada expositor, excepte el sector de l’automoció, contractarà una assegurança obligatòria dels estands de 30€, que cobreix la responsabilitat civil de la Fira de Novembre, així com 1.000€ de contingut per danys del mateix estand. Si es vol ampliar la cobertura de danys del contingut dipositat a l’estand, l’import serà de 12,40€ per cada 1.000€ d’increment de valor del contingut.

Es cobrirà el robatori del contingut assegurat, entre el període comprès entre les 10 de la nit i les 10 del matí següent, i la companyia quedarà exempta de qualsevol responsabilitat en aquest sentit durant les hores d’exposició al públic. La franquícia general per sinistre serà de 30€. En cap cas quedarà cobert el furt.