Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre
16483
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16483,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33

L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre

 

Descripció Espai

Creació d’un espai especial, únic i singular vinculat al món del vi i de la gastronomia, al barri de La Geltrú, exactament a la plaça assumpció i carrer Mossèn Narcís Font.
L’espai compta amb activitats paral·leles com tastos, maridatges, tallers o col·laboracions amb productors, mercats o confraria de pescadors. Aquestes activitats es duran a terme al pati del Castell de la Geltrú, un Castell que data del segle XII.
En l’Espai Enogastronòmic, i encabirem 11 estands, distribuïts entre cellers i gastronomia. També tindrem actuacions musicals en un espai incomparable.
La participació serà per tiquets que podran aconseguir en el mateix espai en la carpa d’organització.

 
 
 


Participants

  • AT Roca
  • Maset del Lleó
  • Productes Piqué
  • Can Descregut
  • Alsina Sardà
  • Castellroig
  • Simpàtic
  • Do Catalunya

Activitats i Tallers

Divendres

 
18:00 GREMI – Makatut: Cloïsses amb una salsa de llet de coco infusionada amb espècies thais “tom kha”
19:30 GREMI – La cuina del petit: Timbal d’espigall amb salsa balsàmica Pedro Ximénez de Mar i Muntanya
21:00 TEMPS DE VI – Passejada pels Xarel·los del Penedès i els seus aromes
 

Dissabte

 
12:00 NODE – Maridatge de formatge i Cerveza (formatgeria del Garraf)
13:00 NODE – Cuina de Mercats (mercats de Vilanova)
14:00 NODE – All cremat o sípia a la bruta (confraria de pescadors)
 
18:00 MENJA’T – Genil: Salaons Vikings
19:30 MENJA’T – La Cucanya: Escabetx de verat marinat de moll
21:00 TEMPS DE VI – Maridatge de vins dolços amb postres de tardor i Nadal
 

Diumenge

 
12:00 NODE – Tast de Cerveza (la sitgetana Craftbeer)
13:00 NODE – Taller – La Manduca
14:00 NODE – Saltejat d’espigalls (associació espigalls del Garraf)
 
18:00 MENJA’T – El dinou: Farcellet de col paperina farcit de peix blau de Vilanova
19:30 MENJA’T – El lokal: Mar i horta. Dau de cansalada a baixa temperatura, crema d’espigalls, carxofa i gamba de Vilanova
21:00 – ACTE DE DONACIÓ AL BANC D’ALIMENTS DE VILANOVA I LA GELTRÚ
21:15 – CLAUSURA

 
 

Concerts a les 20h

Divendres – Los juanetes del Apocadixie

Dissabte -Pinto’s Trio

Diumenge – Cool Cats Combo