Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre
16483
page,page-id-16483,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33

L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre per primera vegada a la Geltrú

imatge_espaiengostronomic

L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre el podreu trobar enguany a la Geltrú. En concret a la plaça de l’Assumpció, i al jardinet annex, i al patí del Castell de la Geltrú, i estarà obert el dissabte 12 i el diumenge 13 de les de 12 a les 15 h i de les 17 a les 21 h.
 
A la nova proposta d’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre es podran trobar estands dedicats al món del vi d’Arç Blanc, Can Ràfols dels Caus, Castell de Pujades, Can Descregut, Maset del Lleó, Alsina Sardà, Torre del Veguer, i Abicon Wines, mentre que la part gastronòmica anirà a càrrec de Productes Piqué, i Gelats i Torrons Llorens.
 
Un dels atractius de l’Espai Enogastronòmic, a més de la seva nova ubicació, és  l’esforç amb la il·luminació de l’espai, per tal d’aportar intimitat i  calidesa. Per aquest motiu també s’han programat diferents actuacions musicals a l’indret. D’aquesta manera dissabte actuaran a les 12 h Pol & Martí, a les 13.30 h Carla, Pau i Mercè, a les 17 h Los 3 Juanetes del Apocadixie, i a les 19.30 h JazzArt. Diumenge la música l’enceta a les 13 h Vento Dj, i continua a les 17 amb Maboo, a les 18.30 h amb Marionetas, i tanca a les 20 h JazzArt.
 
L’Espai Enogastronòmic es completarà amb quatre sessions de Tallers Gastronòmics al pati del castell de la Geltrú. Dissabte, de les 17 a les 20 h l’espectacle culinari en directe anirà a carrer del Grup Genil que presentarà el Gambaccio, i del restaurant La Cucanya que oferirà  els Lloms de verat marinat i arrebossat en panko amb escarola perruqueta i vinagreta de peperonata. El diumenge, també entre les 17 i les 20 h, el restaurant El Dinou cuinarà la Boleta d’espigalls amb cansalada i pinyons; mentre que el restaurant El Local oferirà els Ravioli de carbassa, mascarpone  i gamba de Vilanova.
 
Les inscripcions als Tallers Gastronòmics, per tal de poder assistir i degustar els diferents plats que es presentaran, s’han de fer per la pàgina web de Menja’t Vilanova (www.menjatvilanova.com). Les places estan limitades a 24 persones.
 
Al patí del Castell de la Geltrú també hi haurà més activitats, en aquest cas, proposades des del NODE Garraf. Dissabte a les 12.30 hi haurà cuina de mercat amb  All i pebre de peix senzill del Mercats de Vilanova. I a les 13.30 h, Cuina Marinera de peix de la llotja amb l’ All cremat proposat per la Confraria de Pescadors de Vilanova i Xarxa de productes de la Terra. Diumenge, a les 12.30 h es farà un tast de vins, i a les 13.30 la cuina de l’horta amb espigalls amb el Saltejat d’espigalls amb cansalada i alls tendres que prepararan l’Associació Espigalls del Garraf i Xarxa de productes de la Terra
 
El nou espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre està organitzat per Temps de Vi i Menja’t Vilanova. Tot i això, cal tenir en compte que també s’han afegit a l’organització NODE Garraf i el Gremi d’Hosteleria de Vilanova i la Geltrú per a dur a terme les diferents accions del Showcooking. És la primera vegada que aquestes quatre organitzacions treballen juntes en un projecte comú.