Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Logística
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

Logística

Mesures de seguretat

A partir del dijous 9 de novembre, entrarà en funcionament el dispositiu de vigilància nocturna cada dia entre les 21.30 h i les 10.30 h del dia següent.

 

El darrer torn de vigilància començarà a les 21.30 h del diumenge 12 de novembre i finalitzarà a les 10 h del dilluns 13 de novembre.

 

Es preveu contractar vigilants perquè cobreixin l’horari esmentat. Tot i això, diàriament i després de l’horari de visites, els expositors hauran de guardar dins de l’estand els objectes que puguin resultar atractius. També caldrà que preservin l’espai d’exposició amb cinta abalisadora (superfícies lliures) o cortinatges (estands).

 

Fora de l’horari de visites es farà un control dels accessos i de les estades al recinte firal.

 

Els expositors només podran accedir a l’interior del recinte firal mitja hora abans de l’obertura al públic . Sempre hauran de presentar el distintiu d’acreditació.

 

Si han d’entrar abans, hauran d’avisar l’organització el dia abans per tal que aquesta ho comuniqui al servei de seguretat.

Igualment, els expositors hauran d’abandonar el recinte firal, com a molt tard, mitja hora després d l’horari de tancament.

En qualsevol cas, és imprescindible i exigible que els expositors que romanguin a l’interior del recinte firal fora de l’horari de visites, col·loquin la seva acreditació en un lloc visible.

A fi de millorar la coordinació de tots els dispositius de seguretat, us demanem que notifiqueu a l’organització qualsevol mesura addicional que contracteu pel vostre compte. Així mateix, cal que l’aviseu l’organització firal, en cas que detecteu algun objecte estrany o sospitós.

En general, demanem la màxima col·laboració per a tot allò que tingui a veure amb la vigilància i la seguretat de les persones i coses.

Servei d’aparcament

S’habilitarà una zona d’aparcament per als expositors al carrer de l’Any dels Negats junt a la rambla de la Pau. Aquesta zona d’aparcament s’obrirà l’accés mitja hora abans de l ‘inici de la Fira i quedarà tancat, com a molt tard, mitja hora després de l’horari de tancament.

Aquesta zona d’aparcament tindrà un vigilant  per al control d’accés i només s’hi podrà accedir amb l’acreditació d’aparcament.