Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Més inclusió a la Fira de Novembre: treballant per la normalitat
16689
post-template-default,single,single-post,postid-16689,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
11
12
13
14

Més inclusió a la Fira de Novembre: treballant per la normalitat

Per segon any consecutiu, la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú compta amb persones participants al Projecte TIMOL entre el seu personal informador

Torna el novembre, i torna la Fira multisectorial a Vilanova i la Geltrú. Torna, també, a establir-se una relació a tres bandes entre el Projecte TIMOL, la Fira de Novembre de Vilanova i Barna Porters, l’empresa adjudicatària dels serveis d’atenció a les persones visitants. Aquesta relació s’ha fet efectiva amb la contractació de persones amb capacitats diferents entre el personal que desenvoluparà les tasques d’informació.

D’aquesta manera, la informació oferta a les persones visitants al SALÓ DEL CARNAVAL, situat enguany a la Rambla de la Pau per sota de la via, serà duta a terme per dos treballadors participants al Projecte TIMOL, el projecte d’inserció per persones amb disCAPACITAT intel·lectual que es porta a terme a l’IMET amb el suport dels 6 Ajuntaments de la comarca del Garraf i que rep el finançament del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments de la comarca del Garraf. Aquest projecte potencia les capacitats i interessos de les persones participants mitjançant el desenvolupament d’un itinerari personalitzat d’inserció que busca la contractació i manteniment al mercat de treball ordinari, desenvolupant plenament la seva activitat en un ambient normalitzat i integrador. Així, us animem a gaudir de la Fira de Novembre, un espai inclusiu que consolida les bones pràctiques, tant en l’espai firal com en l’espai laboral.

D’igual forma que succeeix amb totes les empreses col·laboradores amb el Projecte TIMOL, l’IMET agraeix la participació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, especialment de la Regidoria de Promoció Econòmica i Fires i del seu personal, i de l’empresa Grup Barna Porters Facility Services per demostrar el seu compromís en la normalització de la contractació de persones amb més dificultats per trobar feina.

Projecte TIMOL

Per més informació:

http://www.imet.cat/index.php?page=Projecte-Timol

http://www.grupbarnaporters.cat/social/ca/189-responsabilitat-social