Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Preus i tràmits
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

Preus i tràmits

Les gestions de contractació i, en general, qualsevol altre tipus de gestions o demanda d’informació es faran efectives a l’Oficina de la Fira a:
Plaça de la Vila, 8
Telèfon: 93 814 19 19 | Fax: 93 814 19 27
08800 – Vilanova i la Geltrú
HORARI: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

 

Les gestions poden realitzar-se personalment, per telèfon, per fax, per correu postal o per correu electrònic, sempre dins dels terminis i horaris establerts.

 

Per a la reserva efectiva d’un espai d’exposició caldrà omplir el formulari:

Perquè la reserva de l ‘estand sigui vàlida, cal realitzar el pagament del 20% de l’estand i enviar el full de sol·licitud de reserva amb el comprovant del pagament (especificar el nom de l’empresa). En el moment de la contractació es farà efectiu el 50% de l’ import restant, una vegada pagada la reserva. La resta de l’import es farà efectiu abans del 13 d’octubre.

 

Les transferències es faran efectives al compte corrent especificat en el full de sol·licitud de contractació. Cal que indiqueu clarament el nom del remitent.

 

El fet de no atendre el pagament total del contracte emès per l’organització de la Fira de Novembre 2017 dins dels terminis establerts, suposarà la pèrdua dels drets contractats. En el cas d’haver pagat una bestreta, l’organització retornarà únicament el 50% de la quantitat avançada.

 

L’anul·lació per part de l’expositor del contracte dins dels 30 dies anteriors a la  Fira, no tindrà dret a la devolució de la quantitat avançada.

Lloguer de mobiliari i complements

L’organització disposa d’un servei de lloguer de mobiliari i de diferents complements d’exposició. El termini per a la prestació d’aquest servei finalitza el dia 3 de novembre. Després d’aquesta data, no es podrà atendre cap demanda de lloguer.