Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Reglament
13595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13595,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
_Antiga_01
_Antiga_02
_Fulles_blau
_Antiga_04
_Antiga_05
_Fulles_groc
_Antiga_06
_Antiga_07
_Fulles_rosa
_Antiga_08
_Antiga_03

Reglament

Per motius diversos i sempre amb la finalitat de preservar la imatge de la Fira i el seu bon desenvolupament, l’organització es reserva el dret de no acceptar la participació com a expositors de determinades empreses.

 

Els estands o espais d’exposició no es posaran a disposició de l’expositor fins que aquest no hagi satisfet la totalitat de la factura o factures corresponents a les taxes de contractació i lloguer.

 

Pel que fa al lloguer de mobiliari i complements, l’organització no es fa responsable de l’estat dels materials subministrats ni dels terminis d’entrega, atès que només actua com a mitjancera entre l’expositor i l’empresa de muntatge. Tanmateix l’organització vetllarà per la màxima qualitat d’aquest servei.

 

L’organització es reserva el dret de modificar les assignacions numèriques dels estands i reubicar-los quan ho cregui convenient. Quan es doni aquest cas, l’organització ho comunicarà immediatament a l’expositor.

 

Es prohibeix estrictament l’ús d’aparells acústics que puguin molestar qualsevol altre expositor o terceres persones. L’organització serà especialment exigent en aquest sentit.

 

L’espai d’exposició no excedirà mai els límits interiors de l’estand. No es permetrà la instal·lació de cap element que sobresurti, sobretot quan impedeixi el pas normal dels visitants o perjudiqui un altre expositor. Això també exclou la col·locació a l’exterior de l’estand de jardineres, torretes, mobiliari, banderes, rètols o similars.

 

Qualsevol activitat que vulgui promoure l’expositor al seu estand i que suposi una concentració de persones al voltant s’haurà de comunicar prèviament a l’organització. En cas contrari, i especialment quan es dificulti el trànsit normal de visitants o es perjudiqui un altre expositor, l’organització impedirà la realització de l’activitat.

 

El expositors no podran en cap cas manipular pel seu compte i sense permís de l’organització la instal·lació elèctrica ni les instal·lacions modulars dels estands.

 

No es permet la cocció d’aliments a l’interior dels estands, sempre que això suposi l’escampada de fums o bé l’olor de matèries greixoses i d’olis. Les activitats comercials relacionades amb productes alimentaris hauran de complir la normativa pel que fa a l’etiquetatge, higiene i preservació dels aliments.

 

Per qüestions d’higiene i d’imatge, el personal dels estands evitarà menjar a la vista del públic visitant.

 

S’aconsella no utilitzar l’espai d’exposició per a aquests menesters.

 

L’expositor serà el responsable de l’obertura i el tancament dels estands que disposin de cortinatge.

 

Com que es preveu el tancament de la redacció no més tard del dia 20 d’octubre, els expositors que facin reserva d’espais amb posterioritat a aquesta data no seran inclosos en el catàleg oficial de la Fira.

 

Qualsevol litigi entre expositors es posarà en coneixement de la direcció de la Fira que és qui té la potestat de dirimir-lo. Les parts litigants hauran d’acceptar obligatòriament la decisió que prengui la direcció.

 

L’organització podrà modificar els horaris de tancament del recinte firal (avisant-ho fins a mitja hora abans als expositors), sempre que les condicions atmosfèriques o l’afluència de visitants així ho aconsellin.

 

La participació dels expositors en la Fira de Novembre 2017 implica necessàriament el compromís d’observar, acceptar i complir aquestes normes.