Fira de Novembre · Vilanova i la Geltrú | Vilanova i la Geltrú celebra la 25a edició de la Fira de Novembre amb dues grans novetats: un espai enogastronòmic i la I Fira del Col·leccionisme al Museu del Ferrocarril
16446
post-template-default,single,single-post,postid-16446,single-format-standard,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
11
12
13
14

Vilanova i la Geltrú celebra la 25a edició de la Fira de Novembre amb dues grans novetats: un espai enogastronòmic i la I Fira del Col·leccionisme al Museu del Ferrocarril

De l’11 al 13 de novembre, Vilanova i la Geltrú tornarà a celebrar la seva emblemàtica Fira de Novembre, l’esdeveniment multisectorial a cel obert més gran de Catalunya. Enguany per celebrar els seus 25 anys, incorpora dues importants novetats: un espai enogastronòmic que s’ubicarà a la Geltrú i que inclourà cellers, productes d’alimentació i demostracions de cuina, i la I Fira del Col·leccionisme al Museu del Ferrocarril.

Aquest nou Espai enogastronòmic estarà ubicat a la plaça de l’Assumpció i al jardinet annex de la Geltrú, i obrirà dissabte i diumenge, de les 11 del matí a les 9 del vespre. Tindrà 15 carpes, 11 de vi i 4 de menjar, i es programaran actuacions musicals de petit format. També, podreu gaudir de tastos i showcookings al pati del Castell. D’altra banda, la I Fira del Col·leccionisme de Catalunya al Museu del Ferrocarril aglutinarà un ampli ventall d’objectes de col·lecció ben diversos amb un total de 100 expositors. Trobareu de tot: des de plaques de cava, Kinder, sobres de sucre, punts de llibre, didals, trens, postals, calendaris, còmics, taps corona, exposicions de Playmobil, Bultaco, goigs, brocanters, claus dels segles XVI i XVII, maquetes, miniatures, modelisme i altres objectes de col·lecció.

Ara bé, com en edicions anteriors, l’eix central de la Fira continuarà sent la rambla Principal i la rambla de la Pau. A la plaça de les Neus i a la rambla Principal, trobareu diversos estands representatius de l‘automoció, mentre que la rambla de la Pau se centrarà en la promoció comercial i els serveis. A més, a l’altura del carrer de Pere Jaques, s’habilitarà un espai de food trucks amb set furgonetes de menjar i un escenari musical al peu del monument a Francesc Macià. D’altra banda al Parc de Baix-a-Mar, trobareu zones dedicades a la nàutica, l’artesania, els tallers, l’escenari gran, i l’espai equí de l’Associació dels Tres Tombs.

Tampoc podem deixar de banda el II Saló del Carnaval, que va ser la gran novetat del 2015, enguany comptarà amb un espai expositiu a la plaça de la Vila, guanyant continuïtat i centralitat. Les poblacions convidades d’enguany són: Laza, Solsona i Sitges, totes elles amb una llarga tradició carnavalesca.

Així doncs, durant la Fira de Novembre podreu visitar una gran varietat d’expositors, representants dels principals sectors econòmics: automoció, comerç, turisme, serveis, indústria, artesans, entitats o alimentació. I a més, podreu gaudir amb tota la família d’una gran varietat d’activitats tradicionals, d’oci i de lleure com: exhibicions de cotxes clàssics, cercaviles pel centre del poble, el 25è aniversari de la Trobada de Puntaires, tallers de màgia, batucada, concerts, etc.

En definitiva, tant pel seu dinamisme, com per la seva superfície d’exposició (més de 65.000 m2), el nombre de sectors que hi són presents (més de 250 expositors) i l’afluència de visitants (al voltant de 180.000 en l’anterior edició), es pot afirmar que en aquests 25 anys aquest certamen multisectorial ha crescut i s’ha consolidat, convertint-se en un referent al nostre país.

Veniu a gaudir de la Fira de Novembre amb tota la família. Us hi esperem!