Menú
Gaudeix-ne Passeja

Benvinguda

Rumb a l'Economia Blava

Notícies

Vilanova i la Geltrú batega amb la Fira de Novembre

Vilanova i la Geltrú batega amb la Fira de Novembre, un esdeveniment que representarà una cita ineludible per donar a conèixer la realitat socioeconòmica de la nostra ciutat, als amants de la cultura, la tradició i la gastronomia.

La novetat d'aquest any, la dedicació de la plaça de la Vila a l'economia blava, respon a la voluntat d'innovar i de posar en valor els recursos relacionats amb el mar.
L'economia Blava serà doncs l'epicentre de la Fira, volem donar a conèixer a tots els visitants quina és la potencialitat que ofereix l'economia blava com a motor de creixement econòmic i desenvolupament local.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú es converteix en una oportunitat única per gaudir de les activitats organitzades per les entitats i els col·lectius de la ciutat que conformen el teixit econòmic, social i cultural de la vila. Hi haurà oferta per a tots els públics: des de jocs infantils fins a degustacions gastronòmiques, passant per actuacions musicals i espectacles de balls, entre moltes altres propostes.

La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú representa una oportunitat per als visitants de conèixer de prop la idiosincràsia i l'encant de la ciutat, alhora que es mostra com una fira diversa, plural i amb una àmplia oferta cultural i turística. Us convidem a conèixer-nos!

Us esperem del 10 al 12 de novembre a Vilanova i la Geltrú!

Anna Ribera i Cos

Regidora de Projecció de Ciutat; Promoció Econòmica i Capitalitat; Empresa i Economia Social

Vilanova i la Geltrú batega amb la Fira de Novembre
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord